USİM’de Liselere Yönelik Tıp Kariyer Kampı Gerçekleştirildi

7 Şubat, 2022 - 12:27 -- selim

Tıp Fakültesinde okumak isteyen ve Bursa’nın farklı okullarında eğitim gören lise öğrencileri ile 5 gün süren Tıp Kariyer Kampı, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi İyi Hekimlik Uygulamaları ve Simülasyon Merkezi (USİM)’de gerçekleştirildi. USİM Kurum Dışı Eğitim Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan kamp, Devlet Tıp Fakülteleri içinde Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşımaktadır. Teorik ve uygulamalı eğitimlerden oluşan bu kampta, tıp fakültemizin deneyimli öğretim üyeleri yer almıştır. Usim Akran Eğitim Grubunda yer alan tıp fakültesi öğrencilerinin de deneyim paylaşımlarında bulundukları kampın, yaz döneminde de gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Yeni eğitim kampı duyuruları için USİM websitesini ziyaret edebilirsiniz.