Yaprak Dökümü: Sonbahar ile birlikte Tıp Fakültesi iki değerli emekli öğretim üyesini kaybetti

5 Ekim, 2021 - 13:57 -- selim
Eylül ayı içerisinde yüzlerce tıp hekimin ve uzmanının yetişmesinde emeği olan iki değerli emekli öğretim üyemizi kısa bir arayla yitirmenin üzüntüsü içindeyiz.

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi emekli öğretim üyelerinden ve Bursa Tabip Odası eski başkanlarından Prof. Dr. Hamdi Aytekin 11 Eylül 2021'de yaşamını yitirdi. Bursa Uludağ Üniversitesi’nin kurucuları arasında yer alan Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Klinik Toksikoloji Derneği’nin Kurucusu Prof. Dr. Gürayten Özyurt, 30 Eylül 2021'de İstanbul’da vefat etti.

Vefat eden hocalarımıza Allah'tan rahmet; ailesi, dostları ve öğrencilerine sabırlar dileriz. Ruhları şad olsun.

BUÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı