Yeni Yılınız Kutlu Olsun

30 Aralık, 2020 - 13:56 -- selim
Yazıcı uyumlu sürümYazıcı uyumlu sürüm

Değerli mesai arkadaşlarımız ;

       Geride bıraktığımız 2020 takvim yılı oldukça sıkıntılı geçti. Arkadaşlarımız, sevdiklerimizden bazıları aramızdan ayrıldı. Yaşam kalitemiz düştü, istediklerimizi özgürce yapamadık. Heyecanımızı, becerilerimizi, sorumluluklarımızı işimize yeterince yansıtamadık. Eğitim de aksamalar oldu, araştırmalarımızda yeterince ivme kazanamadık. Velhasıl bir daha yaşamak istemeyeceğiniz bir yıl geçirdik. Aramızdan ayrılanlara Allahtan rahmet , yakınlarına sabır dileriz. Bütün bunlara rağmen bu dönemi en az zayiat ile atlatma gayretleriniz, fedakarlıklarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

       Şimdi yeni bir yıla başlıyoruz. İnşallah bu yılın ilk dönemlerinde bu sıkıntılı dönemi geride bırakmış oluruz. Önümüzdeki süreçte tıp lisans eğitimi ve uzmanlık eğitiminde eksikliklerimizi gidermek ve telafi etmek en büyük dileğimizdir. Benzer şekilde araştırma alanındaki gayretlerimizin  ve bir yıldır üzerinde çalıştığımız sağlık-sanayi işbirliğindeki uğraşların sonuç vermesi de bir başka dileğimizdir. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımızın heyecanı, kıdemli öğretim üyelerimizin bilgi-deneyim ve motivasyonu ile bunu başaracağımıza inancım tamdır. Yeni yılda yeni öğretim elemanları kazanma ve kadro sorunlarını çözme çalışmalarımız daha büyük bir gayretle devam edecektir. Bu konuda üniversite üst yönetiminin iyi niyetli, şeffaf ve samimi yaklaşımlarını bilmenizi isteriz.

       Değerli arkadaşlarım ; pandemi sürecindeki değişen eğitim öğretim metodları ve on-line eğitime geçiş konusundaki örnek çalışmalarınız sürece süratle uyum konusundaki çabalarınız için hepinize teşekkür ediyoruz. Bu konuda üniversitemize örnek oldunuz. Ek olarak 4.-5.-6. Sınıf öğrencilerimize ‘’yüz-yüze, hastabaşı eğitimi’’ konusunda dekanlığımızın çok önemsediği aktivitelere katkı sağlayan öğretim üyelerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Pandemi döneminde hastanemizin hizmetini sırtlayan, pandemi servislerinde bizzat görev yapan, şehir hastanesinde ve filyasyon alanlarında  fakültemizi temsil eden ve gayretli-titiz çalışmaları dolayısı ile dikkatleri üzerine çeken araştırma görevlileri, öğretim görevlisi- uzman ve öğretim üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyor saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Hepiniz sağolun, varolun. Omuz omuza birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımız; dekanlık ve başhekimlik idari kadrosu, hemşire, laborant, teknisyen, hasta bakıcı, sekreter ve diğer idari personeli de gösterdikleri dayanışma, fedakarlık için tebrik eder, kendilerine şükranlarımızı sunarız. Pandemi sürecinde gösterdiği liderlik ve özverili çalışmaları nedeni Başhekimliği özellikle zikretmek isteriz.

       Bir yıl daha yaşlansak da yine de güçlüyüz, inançlıyız ve çalışmaya devam diyoruz. Önümüzdeki yılın pandemiden uzak ve maskesiz geçmesini dileriz. Eğitim, öğretim ve araştırma da fakültemizin yaptığı ve yapacağı çalışmalar ile kendisinden daha fazla söz ettirmesi dileği ile 2021 yılının hepimize sağlık ve mutluluk getirmesini diler saygılar sunarız.

DEKANLIK

Kalite ve Akreditasyon


Sosyal Medya