Tıp Fakültesi Mezunları yemin etti

3 Temmuz, 2020 - 10:36 -- selim
Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi 45. dönem öğrencileri gerçekleştirilen etkinlik ile mezun oldu. Pandemi nedeniyle sadece öğrenciler ile Üniversite ve Fakülte yöneticilerinin katıldığı törende tüm mezunlar hep birlikte hipokrat yemini etti.

Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde sosyal mesafe düzeni korunarak düzenlenen etkinliğe BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Kaya, dekan yardımcıları ve öğrenciler katıldı.

Program, 45. dönem birincisi Esma Hande Sözübatmaz'ın yaş kütüğüne ismini eklemesi ile başladı. Ardından dönem birincisi Esma Hande Sözübatmaz, ikinci Zehra Özbilici ve üçüncü Arcan Kıvanç Çapçı'ya belgeleri ve diplomaları takdim edildi. Dereceye giren öğrencilere Tıp Fakültesi Mezunlar Derneği tarafından hediye takdimi yapıldı.

Etkinliğin son kısmında Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Kaya tarafından tüm öğrencilere 'Hipokrat Yemini' ettirildi.