Fakülte tanıtımı emin ellerde... Bursa Uludağ Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Öğrenci Kolu aday öğrencilerle deneyimlerini paylaştı..

7 Ağustos, 2018 - 16:46 -- selim

Uludağ Üniversitesi’nin en eski fakültelerinden biri olan Tıp Fakültesi’nin standı, gerek tanıtım ekibindeki öğrencilerin ve hekimlerinin esprili yaklaşımları gerek gelişmiş eğitim materyalleri sayesinde öğrencilerin büyük ilgisini çekiyor.

Fakülte tanıtımı için gönüllü olarak tanıtım standında yer alan Tıp Fakültesi öğrencileri, aday öğrencilerin doğru karar vermelerine yardımcı olmaya çalışıyor. Tıp fakültesinde okuyan bir öğrenci gözüyle adaylara deneyimlerini aktaran öğrenciler, aynı zamanda tıp fakültesinin sosyal ve kültürel hayatı hakkında da bilgi veriyorlar.

Standı ziyaret eden ve oldukça memnun ayrılan adaylar, diğer tıp fakültelerinin tanıtımlarında bu samimiyeti göremediklerini, özellikle öğrencilerin deneyimlerinden merak ettikleri konularda direk ve net bilgi alabildiklerini belirterek, gösterilen ilgiden ve tanıtımdan etkilendiklerini söylediler.