UBİAT 18. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi

21 Şubat, 2017 - 00:00 -- selim
Uludağ Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Topluluğu (UBİAT) olarak kuruluşumuzun 23.yılında 18.Ulusal Tıp Öğrenci Kongremizi düzenliyor olmaktan çok büyük bir sevinç ve gurur duyuyoruz. UBİAT olarak tek hedefimiz, hekimlik yolunda adım adım ilerlerken bir yandan da tıp dünyasındaki gelişmeleri takip ederek zamanı yakalayabilmektir. Hekim adayları olarak kendimizi her zaman güncel tutmamız ve her zaman yeni bilgilerle donatmamız gerektiğini, tıbbın gelişen nabzını tutmak ve gelecekteki tıbba yön vermenin biz genç hekim adaylarının görevi olduğunu biliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda konusunu ‘Tıpta Güncel Yaklaşımlar‘ olarak belirlediğimiz kongremizde Türkiye’nin her tarafından 100 kendi fakültemizden yaklaşık 300 hekim adayını bir araya getiriyoruz. 24-25- 26 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştireceğimiz kongremizde sizleri mavinin, yeşilin ve tarihin buluştuğu güzel Bursa’mızda ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. Görüşene kadar hepiniz sevgi,sağlık ve bilimle kalın.

Siz değerli hocalarımızı hem açılışında hem de bilimsel ve sosyal programları boyunca aramızda görmekten büyük sevinç duyacağımız kongremizde buluşmak üzere.

UBİAT Kongre Ekibi Adına Saygılarımızla,

Kongre Başkanı Özge Önürmen
UBİAT Başkanı Gül Ada
UBİAT Danışman Öğretim Üyesi Doç Dr. İlker Mustafa KAFA

Kongre web sitesi ve programına http://ubiat.uludag.edu.tr/kongre2017/ adresinden ulaşabilirsiniz.