2023 Yılı 2. Dönem TUS Başvuru İşlemleri Hakkında Duyuru

Yazıcı uyumlu sürümYazıcı uyumlu sürüm

2023 YILI 2. DÖNEM TUS – SAĞLIK BAKANLIĞI ADINA ÜNİVERSİTEMİZDE UZMANLIK EĞİTİMİ ALMAK ÜZERE YERLEŞTİRİLMİŞ OLANLAR

  • Sağlık Bakanlığı Adına Fakültemizde Uzmanlık Eğitimi yapma hakkı kazanmış olanlar, ilk aşamada başvurularını üniversitemize değil;  SAĞLIK BAKANLIĞI’ na yapacaklardır. Başvuru işlemleri ile ilgili Bakanlık tarafından yapılacak işlemler için https://yhgm.saglik.gov.tr adresinden yayınlanacak olan duyuru takip edilebilir.

 

  • Başvuru ve yerleştirme işlemleri SAĞLIK BAKANLIĞI tarafından tamamlandıktan sonra, uzmanlık öğrencileri ilerleyen tarihlerde, kurumumuzda uzmanlık eğitimi almak üzere Sağlık Bakanlığı tarafından geçici olarak görevlendirilecekler; özlük haklarının bulunduğu kurumdan ayrılış yapacak ve üniversitemizde göreve başlayacaklardır. Göreve başlamak için üniversitemize gelecek olan uzmanlık öğrencilerinin ilk etapta Tıp Fakültesi Dekanlığı Personel Bürosu’ na müracaat etmeleri gerekmekte olup; bu aşamada talep edilecek olan belgeler aşağıda listelenmiştir:

 

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat or click here to download the PDF file.

PDF dosyasını indirmek için tıklayınız.

Kalite ve Akreditasyon


Sosyal Medya