Almanya Giessen Justus Liebig Üniversitesi İle İşbirliği Devam Ediyor

6 Mayıs, 2024 - 10:52 -- selim
Bursa Uludağ Üniversitesi ile Almanya Giessen Justus Liebig Üniversiteleri arasında eden ikili işbirliği çerçevesinde 29 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında, Almanya’dan Justus Liebig Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Martin KRAMER, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Stefan ARNHOLD ve Türk Alman Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Rafet SOLAK’tan oluşan heyet üniversitemizi ziyaret etti. Heyete üniversitemizin Justus Liebig Üniversitesi ikili işbirliği koordinatörü Doç. Dr. E. Sinem ÖZDEMİR SALCI eşlik etti. Yapılan ziyaretler kapsamında Tıp Fakültesi Dekanlığı ziyaret edildi ve Tıp fakültesi Dekanı Prof. Dr. Funda COŞKUN yeni görevi dolayısıyla tebrik edildi. Kısa ve uzun vadedeki planlamalar görüşülerek, öğrencilerimizin staj ve çalışma olanakları, akademisyenlerin kısa ve uzun süreli yurtdışında çalışabilmeleri, beraber yürütülebilecek projeler yapılması ve yüksek performanslı araştırmalar yapabilme gibi konuların değerlendirilmesi ele alındı.