Tıp Fakültesi’nden bir “Uluslararası Kongre Başarısı” daha!

9 Kasım, 2023 - 11:12 -- selim
Yazıcı uyumlu sürümYazıcı uyumlu sürüm
Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi akademisyenleri ve doktora öğrencisi tarafından hazırlanan bildiri, Kalp Damar Cerrahi ve Kardiyoloji alanının dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan “19th International Congress of Update in Cardiology and Cardiovascular Surgery” kongresinde ikinci defa ödüle layık görüldü. 
“19th International Congress of Update in Cardiology and Cardiovascular Surgery” bilimsel etkinliği 04-06 Kasım tarihlerinde İstanbul’da düzenlendi. Proje yürütücülüğünü BUÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ünal Egeli’nin gerçekleştirdiği, BUÜ BAP birimi tarafından desteklenen TAY-2022-592 proje kodlu “Karotis arter stenozlu hastalarda plak stabilitesini ve restenozu etkileyebilecek inflamasyon ilişkili biyomarkerların araştırılması” başlıklı çalışma organizasyonun bilimsel komitesi tarafından “Honourable Mention Prize” ile ödüllendirildi.
 
Ödüllü projenin ekibinde; Kalp Damar Cerrahi, Tıbbi Biyoloji ve Radyoloji Anabilim Dallarında görev yapan Doktora Öğrencisi Ceyda Çolakoğlu Bergel, Dr. Öğr. Üyesi Işıl Ezgi Eryılmaz, Doç. Dr. Atıf Yolgösteren, Prof. Dr. Ünal Egeli, Öğr. Gör. Dr. Başak Erdemli Gürsel, Prof. Dr. Murat Biçer, Prof. Dr. Gülşah Çeçener, Prof. Dr. Mustafa Tok’un sıralı yazar olarak yer aldı. Proje sunumu ise Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Doktora Öğrencisi Ceyda Çolakoğlu Bergel tarafından yapıldı.
 

Kalite ve Akreditasyon


Sosyal Medya