2024 Yılı 1. Dönem TUS Başvuru İşlemleri Hakkında Duyuru

Sağlık Bakanlığı Adına Fakültemizde Uzmanlık Eğitimi yapma hakkı kazanmış olanlar, ilk aşamada başvurularını üniversitemize değil; SAĞLIK BAKANLIĞI’ na yapacaklardır. Başvuru işlemleri ile ilgili Bakanlık tarafından yapılacak işlemler için https://yhgm.saglik.gov.tr adresinden yayınlanacak olan duyuru takip edilebilir.

Başvuru ve yerleştirme işlemleri SAĞLIK BAKANLIĞI tarafından tamamlandıktan sonra, uzmanlık öğrencileri ilerleyen tarihlerde, kurumumuzda uzmanlık eğitimi almak üzere Sağlık Bakanlığı tarafından geçici olarak görevlendirilecekler; özlük haklarının bulunduğu kurumdan ayrılış yapacak ve üniversitemizde göreve başlayacaklardır. Göreve başlamak için üniversitemize gelecek olan uzmanlık öğrencilerinin ilk etapta Tıp Fakültesi Dekanlığı Personel Bürosu’ na müracaat etmeleri gerekmekte olup; bu aşamada talep edilecek olan belgeler aşağıdaki dokümanda listelenmiştir.

Açmak için Tıklayınız

2024 Yılı 1. Dönem TUS Başvuru İşlemleri Hakkında Duyuru