24th Congress of the Asian Society for Vascular Surgery Etkinliğinde BUÜ Tıp Fakültesi’ne Sözlü Bildiri ve Abdiibrahim Bilim Ödülü

6 Aralık, 2023 - 10:05 -- selim

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi akademisyenleri ve doktora öğrencisi tarafından hazırlanan bildiri, 24th Congress of Asian Society for Vascular Surgery & 21st Congress of the Turkish Society for Vascular and Endovascular Surgery & 18th Asian Venous Forum & 12th National Congress of Turkish Society of Phlebology kongrelerinin kolaborasyonlarıyla gerçekleştirilen etkinlikte sözlü bildiri ödülü ve Abdiibrahim Bilim Ödülüne layık görüldü.

24th Congress of Asian Society for Vascular Surgery & 21st Congress of the Turkish Society for Vascular and Endovascular Surgery & 18th Asian Venous Forum & 12th National Congress of Turkish Society of Phlebology bilimsel etkinliği 30 Kasım-3 Aralık tarihlerinde Antalya’da düzenlendi. Proje yürütücülüğünü BUÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ünal Egeli’nin gerçekleştirdiği, BUÜ BAP birimi tarafından TAY-2022-592 proje kodu ile desteklenen; Kalp Damar Cerrahi, Tıbbi Biyoloji ve Radyoloji Anabilim Dallarında görev yapan Doktora Öğrencisi Ceyda Çolakoğlu Bergel, Dr. Öğr. Üyesi Işıl Ezgi Eryılmaz, Doç. Dr. Atıf Yolgösteren, Prof. Dr. Ünal Egeli, Doktora Öğrencisi Can Koşukcu, Öğr. Gör. Dr. Başak Erdemli Gürsel, Prof. Dr. Murat Biçer, Prof. Dr. Gülşah Çeçener, Prof. Dr. Mustafa Tok’un sıralı yazar olarak yer aldığı ve sunumunun Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Doktora Öğrencisi Ceyda Çolakoğlu Bergel tarafından yapıldığı “Decoding the Transcriptome for the Ulcerated Plaque Discrimination in Carotid Artery Stenosis başlıklı çalışma organizasyonun bilimsel komitesi tarafından “Third Best Oral Abstract Award” ve “Abdiibrahim Scientific Research Award” ödüllerine layık görüldü. Çalışma ekibi 2024 yılı Uluslararası “ECOP Congress” etkinliğine katılım desteği ve 10.000 TL para ödülü ile onurlandırıldı.

Çalışma grubunu tebrik eder, başarılar dileriz.