Türk Spor Hekimliği Kongresinden 2 Ödül

29 Kasım, 2023 - 18:44 -- selim
3-5 Kasım 2023 tarihleri aralığında yapılan 19. Uluslararası Katılımlı Türk Spor Hekimliği Kongresinde tez danışmanlıklarını BUÜ Tıp Fakültesi Spor Hekimliği AD öğretim üyesi Prof. Dr. Bedrettin Akova'nın yaptığı "Patellofemoral Ağrıda Ekstrakorporeal Şok Dalga Tedavisinin Etkinliğinin Değerlendirilmesi" başlıklı bildirisi ile Dr. Uğur Can Yalaki En İyi Sözlü Bildiri Ödülünü, yine BUÜ Tıp Fakültesi AD'dan uzmanlık eğitimini almış olan Dr. Erdem Atalay, Spor Hekimliği AD öğretim üyesi Prof. Dr. Ufuk Şekir ile ortak yürüttüğü çalışmada "Effect Of Magnesium use On The Number Of Muscle Cramps : A meta-Analysis Of Randomized Controlled Trials" başlıklı bildirisi ile En İyi Poster Bildiri Ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Meslektaşlarımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.