TÜBİTAK destekli Usim-Wars (Uludağ Medikal Simulasyon Savaşları) başvuruları başladı.

30 Ocak, 2019 - 08:29 -- selim

2016 yılından beri mezuniyet öncesi tıp eğitimi etkinlikleri yapılan Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi İyi Hekimlik Uygulamaları ve Simülasyon Merkezi (USİM); Türkiye’de ilk olarak, “TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Programı” desteğiyle 1-3 Mart, 19-21 Nisan, 17-19 Mayıs 2019’da 3 ayrı dönemde (Usim Wars 1-2-3) üniversiteler arası simülasyon yarışmaları düzenleyecektir.

Yarışma kapsamında 6 farklı üniversiteden toplamda 6 takım, hem medikal simülasyon hakkında bilgi sahibi olacak hem de birbirleriyle yarışacaklardır. Takımlar dönem 4,5 ve 6 da (Her dönemden birer kişi olacak şekilde toplamda 3 kişi) aktif eğitim gören öğrencilerden oluşacaktır. Etkinliğe başvuru koşulları hakkında diğer detaylar, http://usimwars.uludag.edu.tr/ adresinde internet sitemizde yer almaktadır.

Usim-Wars web sitesi ve başvuru için tıklayınız.