Diffüz Parankimal Akciğer Hastaliklari Ve Pulmoner Hipertansiyon Sempozyumu

Akra Hotel - ANTALYA
Web Sitesi:

Degerli Meslektaşlarımız,

Bursa Uludag Üniversitesi Tıp Fakültesi Gögüs Hastalıkları Anabilim Dalı’nın katkılarıyla düzenlenecek olan “Diffüz Parankimal Akciger Hastalıkları ve Pulmoner Hipertansiyon Sempozyumu”’nu hazırlıyor olmanın mutlulugu ve heyecanı içindeyiz.

Diffüz parankimal akciger hastalıkları ve pulmoner hipertansiyon konuları üzerinde güncel gelismeleri takip etmeyi planladıgımız bu özel sempozyumda; ayırıcı tanı süre.leri ile tedavi güncellemeleri konularına bilimsel programımızda yer vermeyi planladık. Özellikle Gögüs Hastalıkları uzman hekimlerine yönelik olarak olusturdugumuz sempozyumumuzda hastalıklara farklı bakıs açılarını alanında yetkin konusmacılarla tartısmayı arzuladık.

Tıptaki gelismelerin oldukça dinamik oldugu bu dönemde, özellikli konulara odaklanmıs ve güncel literatürün alanının uzmanları ile degerlendirildigi bu sempozyumun meslektaslarımız için oldukça degerli oldugu düsüncesindeyiz.

Meslektaslarımızı Diffüz Parankimal Akciger Hastalıkları ve Pulmoner Hipertansiyon Sempozyumu’na davet etmekteyiz.

1-3 Aralık 2023 tarihlerinde Antalya’da “Diffüz Parankimal Akciger Hastalıkları ve Pulmoner Hipertansiyon Sempozyumu”nda bulusmak dilegimizle,

Saygı ve sevgilerimizi sunarız.

Sempozyum Baskanı

Dr. Ahmet Ursavas