Araştırma Projesi Hazırlama ve Yazma Eğitiminin (AProY) 13.sü Tıp Fakültesinde gerçekleşti.

5 Mart, 2024 - 15:32 -- selim
Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından Proje Sorumlusu Prof. Dr. Kadir Yeşilbağ ile birlikte planlanan AProY 3-4 Mart tarihlerinde Tıp Fakültesinde  19 doçent, doktor öğretim üyesi ve öğretim görevlisi doktorun katılımı ile çok verimli ve öğretici geçti. Kursa katkı sağlayan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Çepni, Prof. Dr. Barbaros Oral kurum içinden destek verirken Prof. Dr. Aykut Özkul Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinden eğitime katkı sağlamıştır.

Genç Akademisyen Yetiştirme Programı kapsamında eğitim faaliyetlerine devam eden Tıp Fakültesi Dekanlığı proje ve yayın sayısının artması için çalışmalara devam ettiklerini ifade etmişlerdir.

Bu projenin ikinci ayağı ise Mayıs ayında gerçekleşecek olup katılımcılar tarafından hazırlanan projeler bire bir danışmanlık verilerek gözden geçirilecek ve TÜBİTAK projelerine dönüşecektir.

Tüm katılımcılara ve eğitimi gerçekleştiren Öğretim Üyelerine çok teşekkür ederiz.