4. Acil Tıp Günleri başlıyor

11 Mayıs, 2018 - 13:52 -- selim
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı'nın düzenlediği 4. Acil Tıp Günleri Sempozyumu başlıyor.

Tıp Fakültesinin 5. ve 6. sınıflarında okuyan öğrencilere yönelik olarak planlanan Sempozyum, 26-27 Mayıs 2018 tarihleri arasında Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecektir.

Araştırma görevlilerin ve öğrencilerin konuşmacı olarak görev alacağı 4. Acil Tıp Günleri'nde, staj döneminde mesleğe başlandığında acil tıpla ilgili bilmesi gereken en temel acil tıp konuları, güncel tanı ve tedavilerinin özetlenmesinin yanısıra  UÜTF Acil Tıp Anabilim Dalı ve BYİH Acil Tıp Kliniği öğretim görevlilerinin moderatörlüğünde hazırlanan “Acilde Top 50”isimli kitap katılımcılara hediye edilecektir.