18. Uludağ İç Hastalıkları Ulusal Kış Kongresi, 7. Bursa Aile Hekimliği Derneği Ulusal Kongresi ve 12. Uludağ İç HAstalıkları Hemşireliği Kongresi

Tarih:
Perşembe, 3 Mart, 2022 - 08:00 to Pazar, 6 Mart, 2022 - 17:00
Değerli Meslektaşlarımız,

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından düzenlenecek 18. Uludağ İç Hastalıkları Kış Kongresi, 7. Bursa Aile Hekimliği Derneği Ulusal Kongresi ve 12. Uludağ İç Hastalıkları Hemşireliği Kongresi’nin 03 - 06 Mart 2022 tarihlerinde Grand Yazıcı Otel, Uludağ’ da gerçekleştirileceğini bildirmekten onur ve mutluluk duyuyorum.

Geleneksel hale gelen ve her yıl önemli sayıda katılımcı ile gerçekleştirdiğimiz Uludağ İç Hastalıkları Kongresinde bu yıl da yine İç Hastalıklarının çeşitli dallarındaki gelişmeleri birlikte değerlendirmek için ülkemizin farklı tıp fakültelerinden çok değerli bilim insanlarını davet edeceğiz.

Kongremizin her zaman olduğu gibi, sizlerin destekleri ve katkılarıyla daha da zenginleşeceğine ve yüksek bilimsel düzey ve kalitede geçeceğine inanıyor, ilginiz için şimdiden teşekkür ediyoruz.

Düzenleme kurulu adına

Prof. Dr. Alparslan Ersoy
Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi
İç Hastalıkları AD. Başkanı

Prof. Dr. Canan Ersoy
Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi
İç Hastalıkları AD.
Endokrinoloji ve Metabolizma BD.

Dr. Zeynep Özsevimli
Bursa Aile Hekimliği Derneği Başkanı