Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı öğrencisi Ufuk Ünal, 8th Multidisciplinary Cancer Research Kongresi’nde en iyi sözel bildiri dalında ikincilik ödülüne layık görüldü.

25 Ocak, 2021 - 11:54 -- selim

8th Multidisciplinary Cancer Research Kongresi, çevrimiçi ortamda 15-17 Ocak 2021 tarihlerinde düzenlenen kongrede sözlü bildiri sunumu gerçekleştiren BUÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı öğrencisi Ufuk Ünal, Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Gülşah Çeçener, Prof. Dr. Ünal Egeli, Prof. Dr. Berrin Tunca, Patoloji Anabilim Dalı’ndan Berna Aytaç Vuruşkan, Doç. Dr. Hülya Öztürk Nazlıoğlu ve Üroloji Anabilim Dalından Prof. Dr. Hakan Vuruşkan ve Doç. Dr. Onur Kaygısız ile birlikte yürüttükleri proje dahilinde Prof. Dr. Gülşah Çeçener'in danışmanlığında gerçekleştirdiği yüksek lisans tezine ait bulguları içeren “ Berrak Hücreli Tip Renal Hücreli Karsinom Hastaları için Potansiyel Prognostik Biyobelirteç Olarak KAT5 Geni ve Mir‐22’nin Değerlendirilmesi” adlı çalışma ile Kongre Ödül Kurulu’nun değerlendirmeleri sonucunda en iyi sözel bildiri "İkincilik Ödülü"nü almaya layık görüldü.