Ulusal Ürolojik Cerrahi Kongresi’nde en iyi bildiri ödülü BUÜ’ye

26 Kasım, 2020 - 13:26 -- selim
Yazıcı uyumlu sürümYazıcı uyumlu sürüm
Ürolojik Cerrahi Derneği’nin online olarak düzenlediği 5. Ulusal Ürolojik Cerrahi Kongresi’nde, BUÜ Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nın yürütücülüğünü yaptığı Türk Üroloji Derneği Taş Çalışma Grubu en iyi bildiri ödülünü kazandı.
 
Liderliğini Doç. Dr. Onur Kaygısız’ın yaptığı; Bursa Uludağ Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesi ve Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli akademisyenlerin oluşturduğu Türk Üroloji Derneği Taş Çalışma Grubu’nun “Çocuk Retrograd Intrarenal  Cerrahisinde Başarıyı Etkileyen Faktörler” başlıklı bildirisi Covid19 pandemisi nedeniyle online olarak düzenlenen 5. Ulusal Ürolojik Cerrahi Kongresi’nde en iyi bildiri ödülünü alarak büyük bir başarıya imza attı.
 
Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Kaya ödül alan öğretim üyelerimizi ve çalışma grubunu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Kalite ve Akreditasyon


Sosyal Medya