Prof. Dr. Gülşah Çeçener’e bir ödül daha

2 Ocak, 2020 - 09:43 -- selim
2018 yılında YÖK'ün Üstün Başarı Ödülü’nü alan Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülşah Çeçener, Doktorclub Awards 2019 Yenilikçi Sağlık Profesyoneli Ödülü’ne de layık görüldü.

Doktorclub Awards 2019'da; BUÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülşah Çeçener "Yılın Yenilikçi Sağlık Profesyoneli" kategorisinde finale kaldı. Yedi finalist arasından 20.000 hekimin oyları ile birinci seçildi. "İleri Evre Meme Kanseri Kök Hücre Tedavisinde Let-7a ve miR-335 Temelli Yenilikçi Yaklaşımlar " başlıklı projesi ile ödüle layık görülen Prof. Dr. Gülşah Çeçener, İstanbul Üniversitesi Cemil Birsel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen tören ile ödülünü aldı.

Törende konuşan Prof. Dr. Gülşah Çeçener, ödüle layık görülen TÜBİTAK tarafından desteklenmiş projenin en önemli çıktılarından birinin Doktora öğrencisi Havva Tezcan'ın tamamlanan yüksek lisans tezi olduğunu vurguladı.