"Nörobilime Prospektif Bakış" Öğrenci Kongresi

21 Şubat, 2020 - 16:20 -- selim
Yazıcı uyumlu sürümYazıcı uyumlu sürüm
Bursa Uludağ Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Topluluğu (UBİAT), 14-16 Şubat 2020 tarihlerinde Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi A Salonunda düzenlenen ve yaklaşık 800 katılımcının kayıt yaptırdığı ve izlediği “Tıp Öğrenci Kongreleri “serisinin 21.’sini gerçekleştirdi.
 
"Nörobilime Prospektif Bakış" başlığı ile gerçekleşen kongrede, adından gururla bahsettiren çok sayıda öğretim üyesinin konferanslarının yanı sıra, 26 farklı üniversitenin tıp fakültelerinden katılan öğrenciler de bilimsel araştırmalarını poster ve sözlü öğrenci sunumu ile sunma ve ifade etme şansı buldu. Ayrıca öğrenci sözlü ve poster sunumları UBİAT kongre bilimsel ekibi tarafından değerlendirilerek ödüllendirildiler.
 
Farklı bilim alanlarıının katılımıyla disiplinler arası, yaratıcı, yenilikçi ve ön planda nörobilimin geleceğinin tartışıldığı kongre, olumlu geri bildirimler alınarak gerçekleştirilmiş ve bir sonraki tıp öğrenci kongresinin konu başlığı, bilimsel çalışmaları ve ekibinin belirlenmesi çalışmaları öğrenci topluluğumuz tarafından başlatılmıştır.
 

Kalite ve Akreditasyon


Sosyal Medya