Tıp Fakültesi Tanıtım Günleri başladı!

23 Temmuz, 2019 - 15:21 -- selim
Yazıcı uyumlu sürümYazıcı uyumlu sürüm
Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) tarafından düzenlenen üniversite öğrenci adaylarına yönelik ‘Tanıtım ve Tercih Günleri’ başladı. Öğrenci adayları 3 gün boyunca devam edecek etkinlikte üniversitedeki tüm programlar hakkında detaylı bilgiler alabilecek.
 
Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) 23-25 Temmuz tarihleri arasında Görükle Merkez Kampüsü Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde üniversite öğrenci adaylarına üniversite hakkında bilgi veriyor. ‘Tanıtım ve Tercih Günleri' adı altında yapılan etkinlik kapsamında her bölümün açmış olduğu stantlarla öğrenci adayları bilgilendiriliyor. Yüksekokullar, burslar, sosyal aktiviteler, bölümler, meslekler gibi birçok konuda alanında uzman personelden bilgi alan öğrenci adayları, kariyer planlarını nerede şekillendirecekleri hakkında bilgi sahibi oluyor.
 
ÖĞRENCİLER ÜNİVERSİTENİN İMKANLARINDAN MEMNUN
 
503 puan alarak 6 bin 54'üncü sırada yer alan bir öğrenci ise, “Tercih listemde Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi olabileceğini söylediler. Bende geldim gezdim. Ortamı çok beğendim. Yeşil ve düzenli olması ilgimi çekti. Balıkesir'den geliyorum ama burayı değerlendireceğim. İstanbul'da farklı tıp fakülteleri de olabilirdi ama burası daha çok hoşuma gitti” şeklinde konuştu.

Kalite ve Akreditasyon


Sosyal Medya