BUÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji akademisyenlerden ‘Kongre’ başarısı

15 Kasım, 2019 - 08:27 -- selim
Yazıcı uyumlu sürümYazıcı uyumlu sürüm
"ÜÇ KONGREDE ÜÇ BİRİNCİLİK"
 
Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi akademisyenleri, katıldıkları kongrelerde hazırladıkları projeler, bildiriler ve çalışmalar ile başarı ödüllerine layık görülmeye devam ediyor. Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı öğretim üyeleri, ekim ayında gerçekleştirilen 3 farklı kongreden üç birincilik alarak döndüler.
 
Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji, Üroloji ve Patoloji Anabilim Dalları tarafından gerçekleştirilen "The Prostate"de yayınlanan "RNA-Based Markers in Biopsy Cores with Atypical Small Acinar Proliferation: predictive Effect of T2E Fusion Positivity and MMP-2 Upregulation for a Subsequent prostate Canser Diagnosis" başlıklı çalışma Üroonkoloji 2019 Kongresi’nde Temel Bilim Alanında “En İyi Araştırma Ödülü’ne” layık görüldü.
 
Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genel Cerrahi AD Öğretim Üyeleri ve Lisansüstü öğrencileri, 14.sü düzenlenen Türk Hepato Pankreato Bilier Cerrahi Kongresi kapsamında sundukları bildiri ile En iyi Sözlü Bildiri Ödülü'ne layık görüldü.
 
Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı ve Çocuk Hematoloji Bilim Dalı ile birlikte gerçekleştirilen ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülşah Çeçener’in danışmanlığında yürütülen Yüksek Lisans tezine ait veriler ise 27-30 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen Uluslararası Katılımlı 16. Tıbbi Biyoloji ve Genetik Kongresi’nde poster bildiri alanında birincilik ödülüne layık görüldü.

Kalite ve Akreditasyon


Sosyal Medya