Tıp Fakültesi'ne Sözel Bildiri Üçüncülük Ödülü

KKTC'de 6-9 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenen "54. Türk Pediatri Kongresi" kapsamında, Bayram Ali DORUM, Nİlgün KÖKSAL, Hilal ÖZKAN, Salih Çağrı ÇAKIR, CAnsu Canpolat YILMAZ, Ferah BUDAK, Taner ÖZGÜR tarafından hazırlanan İnsülin benzeri Büyüme Faktörü -1 ve Prematüre Morbiditeleri başlıklı çalışma Sözel Bİldiri Üçüncüsü ödülüne layık görülmüştür.

4. Acil Tıp Günleri başlıyor

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı'nın düzenlediği 4. Acil Tıp Günleri Sempozyumu başlıyor.

Tıp Fakültesinin 5. ve 6. sınıflarında okuyan öğrencilere yönelik olarak planlanan Sempozyum, 26-27 Mayıs 2018 tarihleri arasında Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecektir.

Dünya Hemşireler Haftası Kutlandı

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çalışan hemşireler, “Dünya Hemşireler Haftası”nı kutladı.

Kadro azlığı nedeniyle ağır şartlarda çalıştıklarını dile getiren hemşirelere Hastane Başhekimi Doç. Dr. Yakup Canıtez, 149 hemşire ve 43 teknisyen alımı için ilan verdiklerini söyledi.

Rektörlük A Salonunda yapılan Hemşireler Haftası kutlamasına, öğretim üyeleri, hemşireler ve personel katıldı.

Tıp öğrencilerinden 14 Mart etkinliği

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, geleneksel 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında ilk kez bir etkinlik düzenleyerek, kendilerini bekleyen sorunları hekimce ifade etti.

Bursa Tabip Odası ve UÜTF Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı’nın desteğiyle Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe öğrencilerin yanı sıra öğretim üyeleri de katıldı.

Sayfalar

Haberler beslemesine abone olun.