Kalbimiz hafta sonu TUS'a girecek olan öğrencilerimizle

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2018-TUS 2. Dönem) 12 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleşecek.

Yıl boyunca Tıp Fakültesi Hastanesi içerisinde bulunan ve 7/24 açık olan Diniz Okuma Salonunda rahat  bir çalışma ortamı bulan öğrencilerimize Tıp Fakültesi Dekanlığı olarak TUS sınavında başarılar dileriz.

Herşey gönüllerince olsun!

Undefined

Fakülte tanıtımı emin ellerde... Bursa Uludağ Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Öğrenci Kolu aday öğrencilerle deneyimlerini paylaştı..

Uludağ Üniversitesi’nin en eski fakültelerinden biri olan Tıp Fakültesi’nin standı, gerek tanıtım ekibindeki öğrencilerin ve hekimlerinin esprili yaklaşımları gerek gelişmiş eğitim materyalleri sayesinde öğrencilerin büyük ilgisini çekiyor.

Bursa Uludağ Tıp Fakültesi eğitimde iddialı

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi,  öğrenci adaylarına tercihlerini belirlemede yardımcı olmak amacıyla, 12 Ağustos’a kadar sürecek “tanıtım günleri” etkinliğine katılıyor.
Fakülte’nin Eğitim Baş Koordinatörü Doç. Dr. Züleyha Alper, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin eğitimiyle, akademik kadrosuyla ve uygulama imkânı veren hastaneleriyle öğrenci adayları için önemli tercih nedeni olduğunu söyledi. Ayrıca, Tıp Fakültesi’ni  tercih eden başarılı öğrencilere 500-1.500 TL arasında iki ayrı burs desteği de var.

Undefined

Tıp Fakültesi başarılı öğrenciye kucak açtı

Çocukların eğitim hayatına başladığı ilk günden beri hayallerini süsleyen üniversiteler,  şu günlerde tatlı bir telaş içinde.  Seçme sınavında başarılı olan öğrenciler,  kariyerlerinin başlangıcı sayılan tercihlerini doğru yapabilmek için Üniversitelerin tanıtım günlerine büyük ilgi gösteriyor.

BAŞARILI ÖĞRENCİYE BURS

Elif'in Hayali : Çocukların Ölmediği Bir Türkiye

Elif Beyza Uçar 22 yaşında. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi. Genç, idealleri olan bir doktor adayı. O su sıralarda Heidelberg Üniversite Kardiyoloji ve Psikiyatri Kliniği'nde staj yapıyor. Elif, Bonn Üniversite Hastanesi kadın doğum, çocuk kliniği ve çocuk cerrahisinde de 5 ay staj yapacak. Iyi bir doktor olabilmek için hazırlanan Elif, "Kariyer yapıp ülkeme hizmet etmek istiyorum" diye konuştu.

BİRİNCİ SINIFTA DAVET ALDI
Undefined

Tıp Fakültesi’nde kepler diploma için fırlatıldı

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Diploma Töreni ile 263 mezununu tıp dünyasına uğurladı.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi 43'üncü Dönem Diploma Töreni Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Törene Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zehra Sönmez, İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Doktor adayı Said, Avrupa’nın bileğini büktü

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Said Erkam Bıyıkoğlu Bulgaristan'ın Sofya kentinde düzenlenen 28. Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda hem kendi yaş grubu olan U21 kategorisinde hem de büyükler kategorisinde Avrupa Şampiyonu oldu. Said henüz 21 yaşında olmasına rağmen büyükler kategorisindeki tecrübeli rakiplerini yenmeyi başardı.

Sayfalar

Haberler beslemesine abone olun.