Uludağ Pediatri Kış Kongresi

Etkinlik Yeri:
Grand Yazıcı Otel | Uludağ - Bursa
Değerli Meslektaşlarımız,

14. Uludağ Pediatri Kış Kongresi’nin 11 - 14 Mart 2018 tarihleri arasında önceki yıllarda olduğu gibi Uludağ’da düzenleneceğini duyurmak ve sizi kongremize davet etmekten büyük mutluluk duymaktayız.

Bu yıl yine pediatrinin çeşitli dallarındaki gelişmeleri birlikte değerlendirmek için ülkemizin seçkin üniversitelerinin tıp fakültelerinden çok değerli bilim insanlarını bilgilerini bizimle paylaşmaları için davet edeceğiz. Sizlere doyurucu bir bilimsel program sunabilmek amacıyla çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız.

Geleneksel hale gelen ve her yıl önemli sayıda katılımcı ile gerçekleştirdiğimiz kış kongremizin, ülkemizin geniş katılım sağlanan büyük kongreleri arasında yer alması bizi daha çok heyecanlandırmakta ve sorumluluğumuzu arttırmaktadır.

Uludağ Pediatri Kış Kongresinde bu yıl pediatrinin çeşitli dallarını içeren konularda sizlerin de önerileri dikkate alınarak hazırlanmış kurs, panel, konferans, serbest bildiri ve interaktif oturumlar yer alacaktır. Her yıl olduğu gibi kongremize gönderilen poster bildirilerinden bilim kurulun tarafından seçilen bir kısmı serbest bildiri olarak sunulacak ve yine bilim kurulu tarafından yapılan değerlendirmede önemli bulunan ilk üç bildiriye önemli teşvik ödülleri vermeyi planlamaktayız. Özgün ve orijinal çalışmalarınızı sunmak üzere hazırlamanızı bekliyoruz.

Gün boyu devam edecek bilimsel oturumların yanında, dinlendirici bir sosyal program ile hoşça vakit geçirmenizi amaçlamaktayız. Uludağ’ın farklı atmosferinde buluşmak ve bilimsel zenginlik yanında doğanın güzelliklerinin tadına birlikte varabilmenin heyecanını duyuyor, sizi kongremizde görmek istiyoruz. Katılımınız bize güç verecektir.

Kongremizde buluşmak üzere sağlıklı günler diler, saygılar sunarız.

Prof. Dr. Nihat Sapan
14. Uludağ Pediatri Kış Kongresi Başkanı