Meme Cerrahi Onko-Plastik Cerrahi Kursu

Etkinlik Yeri:
Mete Cengiz Kültür Merkezi
Değerli Meslektaşlarımız,

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı ve Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı’nın ortak girişimi ile, Meme Kanseri Onko-Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi kursunu 05-07 Nisan 2019 tarihinde Bursa’da düzenleyeceğimizi duyurmanın mutluluğu içerisindeyiz.
Meme kanserinde parsiyel rezeksiyon veya mastektomiler sonrası memede oluşan defektlerin, onarım yapılmasıyla hastaların ameliyat sonrası daha memnun oldukları görülmektedir.
Bu kursumuzda, Genel Cerrahi ve Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahinin ortak çalışması sonuçlarını, meme onarımındaki en son güncel bilgileri meslektaşlarımıza aktarmanın gayreti içerisinde olacağız.
Bursa Uludağ Üniversitesi, Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde 05-07 Nisan 2019 tarihinde düzenlenecek olan kursumuzda buluşmak dileğiyle...

Prof. Dr. Selçuk Akın
Kurs Düzenleme Kurulu Adına

Ücret Bilgisi :
Uzman  : 200 TL
Hemşire - Asistan : 50 TL

Kayıt Ücretine Dahil Servisler
Program dahilindeki öğle yemeği
Toplantı aralarında kurabiyeli çay-kahve ikramı
Kongre kiti, CD’si
Toplantılara katılımı kapsamaktadır
Ücretlere KDV (%18) dahildir.