11. Ercan Tuncel Uludağ Radyoloji Günleri

Etkinlik Yeri:
Crown Plaza Hotel-Bursa
Değerli Meslektaşlarımız;

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı ve Türk Radyoloji Derneği Bursa Şubesi olarak, 28-29 Mart 2020 tarihinde Crown Plaza Hotel-Bursa'da, 11. Ercan Tuncel Uludağ Radyoloji Günleri'ni gerçekleştireceğiz.
Uludağ Üniversitesi Radyoloji Anabilim Dalı'nın kuruluş ve gelişmesinde benzersiz çabaları ve ülkemiz radyolojisine çok büyük katkıları olan değerli Hocamızın adına düzenlediğimiz böyle bir etkinliği, geleneksel hale getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.
Bu yılki çalıştayımızın ana konusunu "Hepatobiliyer Radyoloji" olarak belirledik. Konu, alt başlıklarıyla ardışık altı oturumda, konusunda deneyimli ve yetkin davetli konuşmacılarımız tarafından aktarılacaktır. Çalıştaya bilimsel destek veren tüm meslektaşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz.
Güzel Bursa'nın zengin tarihsel dokusu ve yeşil atmosferinde, yoğun bir bilimsel program ile birlikte hoşça vakit geçirme fırsatı bulacağınızı umuyoruz.

Çalıştay Düzenleme Kurulu olarak, sizleri kentimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. 28 Mart 2020'de yeşil Bursa'mızda görüşmek dileğiyle, saygılar sunuyoruz.

Dr. Gürsel Savcı Dr. Naile Bolca Topal Dr. Ömer Fatih Nas
Çalıştay Başkanı  Çalıştay Eş Başkanı  Çalıştay Eş Başkanı