2020 TUS /2. Dönem - Başvuru Duyurusu

Yazıcı uyumlu sürümYazıcı uyumlu sürüm
2020 yılı 2. Dönem TUS başvurularınızı e-mail yoluyla veya posta yoluyla yapabilirsiniz.
  • E-mail yoluyla başvuru yapacak olanlar aşağıda belirtilen evraklarını tdpersonel@uludag.edu.tr  adresine gönderebilirler. Evraklarını gönderenler, başvuru evraklarının altında belirtilen iletişim numaralarından evrakların alındığına dair teyit almaları gerekmektedir.
  • Pandemi nedeniyle Sağlık kurumlarından “Sağlık Kurulu Raporu” alamayanlar, daha sonra (pandemi sonrası) getirmek kaydıyla aile hekimliklerinden “Tek Hekim Sağlık Raporu” almaları ve başvuru evrakları ile göndermeleri gerekmektedir.
  • Posta yoluyla başvuru yapacak olanların ise evraklarını aşağıda belirtilen adrese göndermeleri gerekmektedir:
Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı Personel İşleri Bürosu
Görükle Kampüsü 16059
Nilüfer / BURSA

Son Başvuru Tarihi : 18 Aralık 2020 (Mesai Sonu)