Performans Kurulu Değerlendirmeleri Hakkında Duyuru

22 Ocak, 2018 - 13:59 -- selim
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Elemanlarımızın, 9.02.2018 tarihine kadar sadece 2017 yılı akademik yayın faaliyetlerini; performans değerlendirmelerinde dikkate alınması için girmeleri gerekmektedir.
Puan değerlendirmelerinde bu linkteki Yayın Değerlendirme Kriterleri gözönünde bulundurulacaktır.

Girilen yayın faaliyetleri Performans Kurulu tarafından incelenecek olup inceleme sonucunda geçerlilik kazanacaktır.

Kullanıcı adı ve şifreleriniz Üniversitemiz mail adresinde kullandığınız mail adres adı ve şifrelerdir.

Herhangi sorun, görüş veya önerilerinizi onur@uludag.edu.tr adresine veya 50277 nolu iç hat telefonundan görevli Yaşar Onur'a iletebilirsiniz.

Bir önceki yıl tarafınızca yapılan yayın girişleri veritabanından silinmemiştir. Bu yüzden 2016 yılı girişleri de görünecektir. 2016 yılı dikkate alınmayacağından kontrollü olarak tarafınızdan güncellenmesi veya silinmesi gerekmektedir.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Performans Kurulu

Performans Veri Girişi için tıklayınız.